case sensitive command line data comparasion

Forum for users of SQL Compare schema synchronization utility

case sensitive command line data comparasion

Postby ps81 » Wed Mar 07, 2012 10:45 pm

Hi all,

How do i make sure that my data comparison is case sensitive? All the options are provided using command line i.e. no project file.

TIA

PS
ps81
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 07, 2012 10:37 pm

Postby andy.campbell.smith » Mon Mar 12, 2012 10:38 am

There's a list of the command line switches for SQL Data Compare here:

http://www.red-gate.com/supportcenter/C ... CL_Options

It looks like you're after /CaseSensitiveObjectDefinition, alias /cs. Let me know if that sorts you out!
Andy Campbell Smith

Red Gate Technical Support Engineer
andy.campbell.smith
 
Posts: 173
Joined: Thu Oct 20, 2011 11:19 am
Location: Red Gate Software

Re:

Postby ps81 » Mon Mar 12, 2012 3:14 pm

andy.campbell.smith wrote:There's a list of the command line switches for SQL Data Compare here:

http://www.red-gate.com/supportcenter/C ... CL_Options

It looks like you're after /CaseSensitiveObjectDefinition, alias /cs. Let me know if that sorts you out!



I want to make sure that comparison of the actual data is case sensitive (contents of the table) and not the actual actual table names( it doesn't matter it is or not).

Thanks,
PS
ps81
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 07, 2012 10:37 pm

Postby andy.campbell.smith » Mon Mar 12, 2012 3:45 pm

Yes, this switch is for data comparison - sorry if that wasn't clear!
Andy Campbell Smith

Red Gate Technical Support Engineer
andy.campbell.smith
 
Posts: 173
Joined: Thu Oct 20, 2011 11:19 am
Location: Red Gate Software


Return to SQL Compare Previous Versions

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests