SC 10 SSMS integration won't allow me to create new DB

Forum for users of SQL Compare schema synchronization utility

SC 10 SSMS integration won't allow me to create new DB

Postby dbdmora » Thu Sep 13, 2012 4:41 pm

Hi, using SSMS, I right-click on my DB and use Schema compare\\deploy and choose as Source.

Then on my Target I choose New Database but the Dropdown for Create on: box is blank. I cannot select any server that I am connected with SSMS. When I try to click on the compare/deploy with SQL compare button it says I must select a server and to select servers I must be connected to them in SSMS which I am.


Is this a bug or what am I doing wrong?

Thanks

Image
dbdmora
 
Posts: 34
Joined: Mon Nov 21, 2011 9:55 pm
Location: Atlanta, GA

Postby Chris Auckland » Mon Sep 17, 2012 4:40 pm

This looks like a bug with the SSMS Integration pack. I'll see if I can reproduce it.

If you launch SQL Compare itself and set up the project, does it work as expected?
Chris
Chris Auckland
 
Posts: 760
Joined: Tue Oct 24, 2006 2:12 pm
Location: Red Gate Software Ltd.

Postby dbdmora » Mon Sep 24, 2012 3:47 pm

Hello, Yes via SQL compare it works as expected. Thanks
dbdmora
 
Posts: 34
Joined: Mon Nov 21, 2011 9:55 pm
Location: Atlanta, GA

Postby Chris Auckland » Wed Sep 26, 2012 9:58 am

I've reproduced this, and can confirm that it's a bug with the integration pack in SSMS 2012. It seems to work ok for other versions.

I've logged this as bug RGE-228 for our development team to address.

Sorry for the inconvenience.
Chris
Chris Auckland
 
Posts: 760
Joined: Tue Oct 24, 2006 2:12 pm
Location: Red Gate Software Ltd.

Postby justicator » Thu Jun 05, 2014 8:29 pm

Was this bug fixed? or is it planned to be?
If so, in which version?

Thanks
justicator
 
Posts: 1
Joined: Thu Jun 05, 2014 8:15 pm


Return to SQL Compare Previous Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron