Install Issue on Server 2008

Forum for users of Redgate's SQL Backup tool

Install Issue on Server 2008

Postby DanielBritten » Sat Dec 05, 2009 10:36 pm

I am getting the following error while trying to install Backup 5.4 on a Windows 2008 x64 server.
RedGate.ToolbeltInstallerWizard.Engine.SQLToolbeltInstallerException: File 'C:\\Users\\dbritt01\\Local Settings\\\\RedGate\\{A9C5F541-42CB-4285-9C9E-AE53148B641E}\\empty.msi' does not exist
Upon click OK, I get:
Toolbelt Installer failed with exit code 0x1.

Can anyone help?
Posts: 9
Joined: Mon Nov 05, 2007 6:19 pm
Location: Bentonville, AR

Postby Linda Hawksworth » Tue Dec 29, 2009 2:53 pm

The SQL Backup team think that Windows file system redirection may be to blame for this. Did you try installing using "Run as administrator"? Also, you will probably have this problem if you are trying to run the toolbelt installer from a mapped or network drive. Can you try running the installer on a local drive?
Linda Hawksworth
Posts: 192
Joined: Mon Jun 25, 2007 11:32 am

Postby Linda Hawksworth » Thu Jan 07, 2010 9:16 am

Further to my previous post, please can you try running the MSI manually. Please download the SQL Backup 5.4 MSI plus a small readme with instructions from: ...

Please run the MSI as per the instructions and, if you still have problems, send the install.log file it creates to
Linda Hawksworth
Posts: 192
Joined: Mon Jun 25, 2007 11:32 am

Return to SQL Backup Previous Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests