Invalid Caracters '?' after insert using SQL MultiScript

Single-click script execution on multiple SQL Servers.

Moderators: JonathanWatts, Anu Deshpande, dlkj, Colin Millerchip, Michelle Taylor

Invalid Caracters '?' after insert using SQL MultiScript

Postby borispaez » Sat Nov 15, 2008 1:01 am

Hi,

I'm using for excecute masive insert the sql multi script tool.
for example:
EXEC ##ADM_Transaccion_AGREGAR 'PAC110', 'Modificaci�n al Valor'

The tool sql multi script are inserting bad data as: Modificaci�n into my sql server 2005 database

The right value is:

EXEC ##ADM_Transaccion_AGREGAR 'PAC110', 'Modificación al Valor'

Modificación

Is The problem into some setting in the tool SQL Multi script?


[/code][/quote]
borispaez
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 15, 2008 12:17 am

Postby eddie davis » Mon Nov 17, 2008 5:15 pm

Thank you for your post into the forum and sorry that you have encountered this problem.

This is a know problem with SQL Multi Script.

SQL Multi Script loads all text files as if they were UTF8 encoded. Unfortunately this is causing the problem you are experiencing where invalid strange characters are included, as your script as a different encoding The only work around for this is to save your SQL Scripts as UTF8 encoded files rather than an ANSI encoded file.

I have the details of this call to an existing Bug Report. The reference for this Bug Report is SE-506. Hopefully this issue will be resolved in later version of SQL Multi Script. I will be maintaining a watch on this bug report and will update you on any changes as they occur.

Many Thanks
Eddie
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
eddie davis
 
Posts: 943
Joined: Wed Jun 14, 2006 3:47 pm
Location: Red Gate Software


Return to SQL Multi Script 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests