Problems with recording

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Problems with recording

Postby ksenja » Thu Dec 22, 2005 10:12 am

Hello

We have bought licence for Ants Load. I would like record my web page. In page are comboboxes which are filled with lines from XML. When i'm recording web page, the combobox is empty. In script it give me an error for this combo.
What is the problem? What i should correct?
ksenja
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2005 9:29 am

Postby Brian Donahue » Thu Dec 22, 2005 1:46 pm

Hello Ksenja,

Can I send a patch for the script recorder to your email address? (It's two dlls, about 45Kb). There is a known issue with the script recorder not capturing the entire request!
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby ksenja » Thu Dec 22, 2005 2:29 pm

Hi

Yes, please. Send me in patch for the script recorder to ksenija.voncina@saop.si. Could you send me some tutorail about it.

Thanks
ksenja
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2005 9:29 am

Postby Brian Donahue » Mon Apr 10, 2006 1:23 pm

The script recorder changes are available in ANTS Load 1.70. Please do not ask us for updates to fix this problem.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests