Start Page - Links produce 'double' windows

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Start Page - Links produce 'double' windows

Postby Matthew.Pickle » Mon Dec 12, 2005 3:05 pm

When I click the following links:

Create a project using the wizard
Record a script
Set up a load
Run the current project

I get 2 windows. If you move the top window out of the way it exposes a duplicate. I have a screenshot, but don't see any function available to attach.

Thanks.[/img]
Matthew.Pickle
 
Posts: 4
Joined: Mon Dec 12, 2005 3:00 pm

Postby Brian Donahue » Mon Dec 12, 2005 7:02 pm

Hi Matthew,

Thanks -- we know all about this and are workingf to fix it.

Please access these functions from the menus and toolbars until we can figure out what's happened with IE's web browser component since the last release.
Brian Donahue
 
Posts: 6668
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby Brian Donahue » Mon Apr 10, 2006 1:20 pm

This has been fixed in ANTS Load 1.7. The GUI now uses Windows Forms in place of the old web forms.
Brian Donahue
 
Posts: 6668
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests