Redgate ANT performance profiler seems to get stuck in loop

Code profiling for .NET developers.

Moderators: AndrewH, melvyn.harbour, james.billings, Laura Morley, dene.boulton

Redgate ANT performance profiler seems to get stuck in loop

Postby ttomsen » Thu Jun 21, 2012 3:10 pm

I run ANT profiler pointing it at IIS with my credentials. When i start profiling, the home page comes up, but when I hit a certain page, ANT just seems to get stuck in some infinite loop trying to profile the application.

I can highlight the current area, and i see 80 million hits to an unknown method(which seems to be where ants gets stuck)

I can stop ANTS, navigate to the site and that same page that causes ants to get stuck, and all is well. I have seen ANTs do this from time to time, but never 10 times in a row.

Normally, i can reset IIS, and restart the ANTS service and tool and viola it will start working again, and not get into the infinite loop.

is there a known bug/workaround for this type of issue

I posted this question on stack overflow also
http://stackoverflow.com/questions/11124394/redgate-ant-performance-profiler-seems-to-get-stuck-in-an-infinite-loop-while-pr
ttomsen
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 21, 2012 1:56 pm
Location: United States

Postby jessica.ramos » Fri Jun 22, 2012 5:08 pm

As Dene suggested, it would be useful if you could send us your results and log file. Kindly send them in an email to support@red-gate.com with "F0061603" somewhere in the subject. Thanks!
Jessica Ramos
Technical Support
Red Gate Software Ltd.
jessica.ramos
 
Posts: 235
Joined: Mon Apr 23, 2012 1:13 pm


Return to ANTS Performance Profiler 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests