Unable to Record with ANTSLoad 1.7

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Unable to Record with ANTSLoad 1.7

Postby jb007 » Fri May 05, 2006 10:02 pm

I am having problems recording scripts with version 1.7, The issue seems to be recording scripts when pointing to intranet servers using http. I was able to record the same actions using version 1.60. But Once I upgraded to 1.7, I can no longer record the scripts.

When the browser comes up to record the script and I type in the url, nothing happens.
Any pointers?

TIA
jb007
 
Posts: 7
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:23 pm

Postby Brian Donahue » Mon May 08, 2006 6:59 pm

Can you see if you get the same behaviour after going into the browser and changing the Tools->Internet options not to 'use HTTP/1.1 through proxies'?
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests