profiling 32 bit application on windows server 2012

Code profiling for .NET developers.

Moderator: dom.smith

profiling 32 bit application on windows server 2012

Postby snow_cap » Wed Jul 23, 2014 7:50 am

Hi All,

Am trying to profile a 32 bit asp.net web application on a windows 2012 server where sharepoint 2013 is installed.

The error found in event viewer is as below:

The Module DLL 'C:\\Program Files\\Common Files\\Microsoft Shared\\Web Server Extensions\\15\\isapi\\owssvr.dll' could not be loaded due to a configuration problem. The current configuration only supports loading images built for a x86 processor architecture. The data field contains the error number.


Knowing that my 32 bit application is running with no problems.

My question would be what application pool ants performance profiler is using bye default when selecting unused port?

Is it possible to configure the application pool of the ants performance profiler if it is not using the default application pool of the .net web applicaiton?

I tried to deny the ISAPI\\CGI restrictions of the mentioned dll above but with no luck.

I even tried the above on a windows 7 machine where sharepoint 2010 is installed but same issue.

Any help would be highly appreciated.

Thank you
snow_cap
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2014 7:40 am
Location: France

Postby jessica.ramos » Thu Jul 24, 2014 6:42 pm

Hi there,

Thanks for your post!

Just to confirm--is the website you are trying to profile a sharepoint application?

The profiler creates an AppPool called "RGTestAppPool" to run your application, copying information from your applicationHost.config file to do this.

I'm going to shoot you an email in a few moments--could you kindly reply to that and attach the most recent .config files that ANTS has created so I can take a look? They are located in %localappdata%\\Red Gate\\ANTS Performance Profiler 8Thanks!
Jessica Ramos
Technical Support
Red Gate Software Ltd.
jessica.ramos
 
Posts: 235
Joined: Mon Apr 23, 2012 1:13 pm

Postby snow_cap » Thu Jul 24, 2014 7:07 pm

Hi,

The website am trying to profile is not a sharepoint application.

I can't find a .config files,only .xml.



Thank you
snow_cap
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2014 7:40 am
Location: France

Postby snow_cap » Thu Jul 24, 2014 8:20 pm

Hey Jessica,

Thank you for pointing me to the right direction the solution for the above is to excute the below line under c:\\windows\\system32\\inetsrv\\ in command prompt

appcmd.exe set config -section:system.webServer/globalModules /[name='SharePoint14Module'].preCondition:integratedMode,bitness64
snow_cap
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 23, 2014 7:40 am
Location: France


Return to ANTS Performance Profiler 8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests