Strange behaviour RedGate toolbar with SSMSBoost on SQL2012

A free Management Studio add-in to search for SQL in your databases

Moderator: dom.smith

Strange behaviour RedGate toolbar with SSMSBoost on SQL2012

Postby register1234 » Tue Jun 10, 2014 9:06 am

Before installing SMSSBoost, RedGate SQL Search 2.0.1.30 (free edition) worked fine and not messed up with anything:
Image

On the first start SSMS, buttons from SQL Search was added to the SSMS toolbar
Image

On the second start additional buttons disappeared from SSMS Boost toolbar, but RedGate toolbar was moved to next line
Image

And on the third start SSMS, RedGate toolbar didn't move, but additional buttons reappeared on SSMS Boost toolbar
Image

On the fourth and subsequent runs there was alternation of the second and third start (pic.3 - pic.4 - pic.3 - pic.4...)
When I move RedGate toolbar somewhere, on the next start SSMS all ok, but on the second start SSMS RedGate toolbar was moved to second line (pic.3), on the third start additional buttons reappeared on SSMS Boost toolbar (pic.4), etc...

This strange behavior is observed only on SSMS 2012, with SSMS 2008 all worked fine.

Background:
Microsoft SQL Server Management Studio 11.0.3128.0 (MSSQL 2012 std)
Operating System 6.1.7601 (Windows7 x64 pro sp1)
RedGate SQL Search 2.0.1.30 free edition
SMSSBoost 2.12.500.18345

Sorry for my English
register1234
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 10, 2014 8:47 am
Location: Russia, Moscow

Return to SQL Search 2

Who is online

Users browsing this forum: AlvaPowell and 1 guest