SQL Automation configuration parameter issues

Compares and synchronizes SQL Server databases, backups and scripts.

Moderators: JonathanWatts, Chris Auckland, David Atkinson, eddie davis, Anu Deshpande, Michelle Taylor, alice.easey, james.billings, chengvoon.tong

SQL Automation configuration parameter issues

Postby Cameron.Watson » Thu Dec 19, 2013 4:19 pm

Apologies for the cross-post. I posted this under the Deployment Manager group as well as there is no specific SQL Automation forum.

I've been testing out the SQL Automation plugin for Teamcity this week and have run into a couple of issues that I'd like some help with.

The first is to do with build parameters. We use a number of environment variables in our build process to set destination servers & paths. We've noticed that the automation plugin seems to add some new configuration parameters as well. They all have the name of "Requires Exclusive Use of #" and contains a server/database name pair in the value.

Could someone explain what is happening with these? If I remove them, they keep reappearing every time we run a build.

Secondly, when we have a build failure from a database error, the redgate CI engine triggers an error too stating that it can't connect to the remote redgate centre to report the error. Our server sits behind a firewall and doesn't have external access, is there a way to turn this off?

If you need more information or a copy of any logs or screenshots, I can provide them for you.

Cheers,
Cameron
Cameron.Watson
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 19, 2013 1:14 pm

Return to SQL Compare 10

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests