Creating New Application Pool in Agent server

Automated deployment for web applications and databases

Moderators: Mike Upton, justin.caldicott, Sean.newham, csmith, chirayu, DavidSimner, david.conlin

Postby james.billings » Wed Nov 27, 2013 1:40 pm

Does it build under release configuration in Visual Studio? We should be pretty much doing the same afaik.
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 6:42 am

Can i take a backup of previous data while going to publish a website on server?
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby james.billings » Thu Nov 28, 2013 9:05 am

Depends what you mean by "data" - if you mean either files or databases on the target server then there's nothing in Deployment Manager itself to do this, but of course you could write some powershell to perform extra steps before the deployoment begins to do whatever you needed.
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 9:11 am

Hello James...

I am getting another issue related to Application Pool...

For e.g.

Image

Creating two app pool on server then in the server created two app pool and two Website host on server, but issue is that one application pool is used by two websites on server published by DM.
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 10:36 am

Please see the full detail

Image
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby james.billings » Thu Nov 28, 2013 10:52 am

I've just tested this myself and it seems that in my case it used the second app-pool for both of the applications too. I'll check with the DM team what should happen here.
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 10:53 am

ok... thnxs : james :)
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 3:45 pm

Hello James..

what is the status of the Application Pool issue?

Another issue is that if i am using stylecop then getting this issue, pls see below...

Image

I can't continue work on that i have also a suggestion is that if Release is in process and it take to much time then i think here is stop button to stop the process of release.
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby james.billings » Thu Nov 28, 2013 3:47 pm

We're investigating the app-pool issue. It only occurs when you deploy multiple applications under the Default Web Site- if you deploy your applications as separate sites then it works- the downside is that you need to then use a different port for each app.

The StyleCop thing looks like a build error in visual studio relating to one of your referenced assemblies missing at first guess, rather than anything specifci to Deployment Manager?
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby Sandeep Gupta » Thu Nov 28, 2013 3:50 pm

are you doing fix issue if deploy multiple applications under the Default Web Site ?

and let me check the issue of stylecop...
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby james.billings » Thu Nov 28, 2013 3:51 pm

Possibly - we're currently investigating to see if it's a bug on our part or something to do with IIS that we cannot easily control. If it's a bug in DM and not too hard to fix then we should be able to resolve it soon though.

Cancelling deployments has already been suggested but doesn't have many votes yet. Please vote for the feature here
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby DavidSimner » Thu Nov 28, 2013 6:47 pm

Sorry! I've just fixed this bug (internal reference: fcf6e4649ba4) and it should hopefully by shipped next Wednesday.

From now on, whenever a website or virtual directory is created, the application pool will be associated correctly with it.
DavidSimner
 
Posts: 49
Joined: Thu Feb 04, 2010 6:05 pm

Postby Sandeep Gupta » Fri Nov 29, 2013 1:20 pm

thnxs.... David... Wait for your next build asap....

:) :) :)
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby Sandeep Gupta » Tue Dec 03, 2013 9:05 am

Can i get the which version of package is created by using Command?
Thanks
Sandeep Gupta
Sandeep Gupta
 
Posts: 54
Joined: Wed Nov 20, 2013 10:17 am
Location: Jaipur,India

Postby james.billings » Tue Dec 03, 2013 6:28 pm

Hi, I'm not quite sure what you mean in your latest post - could you be more specific?
What version number do you mean, and what command do you need to access it with?
james.billings
 
Posts: 1146
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

PreviousNext

Return to Deployment Manager

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests