Proflier didn't do anything until Stop Profiling

Code profiling for .NET developers.

Moderators: AndrewH, melvyn.harbour, james.billings, Laura Morley, dene.boulton

Proflier didn't do anything until Stop Profiling

Postby Ching, Ming Kwok » Mon Sep 02, 2013 4:41 am

I am using ANTS Performance Profiler 7.4 . It worked fine 1 year ago. But when I use in again recently, the profiler didn't do anything (timeline didn't update, etc) during the application is running. After I stopped profiling, the timeline will be refreshed and can select the region as usual.

How can I fix that?
Ching, Ming Kwok
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 02, 2013 4:32 am

Postby Chris.Allen » Tue Sep 03, 2013 1:26 pm

I have sent you a personal message since this needs screenshots and logs etc
Chris.Allen
 
Posts: 594
Joined: Thu Mar 12, 2009 4:17 pm


Return to ANTS Performance Profiler 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests