Bug: Deploy script does not include extended properites

Compares and synchronizes SQL Server databases, backups and scripts.

Moderators: JonathanWatts, Chris Auckland, David Atkinson, eddie davis, Anu Deshpande, Michelle Taylor, alice.easey, james.billings, chengvoon.tong

Bug: Deploy script does not include extended properites

Postby AdamY » Wed Jun 26, 2013 8:45 pm

I am changing the definition of 3 indexes. They all have extended properties for MS_Description. When SQL Compare (10.3.8.406) builds the deployment script, it drops, then creates the indexes. That is fine, but it does not add the extended properties back. I have to manually adjust the deployment script to add the indexes back.

My project settings are not set to ignore extended properites (i.e. the box is unchecked). And the 3 extended properties do exist in both the source and the destination databases. We are using SQL 2008 R2 (10.50.4263).
Last edited by AdamY on Mon Jul 01, 2013 6:16 pm, edited 1 time in total.
AdamY
 
Posts: 41
Joined: Fri Oct 15, 2010 8:24 pm

Postby james.billings » Mon Jul 01, 2013 4:32 pm

Thanks for your post, and sorry you're having some trouble.

In theory, this particular issue should be fixed- can you update to the latest build via Help > Check for Updates?

If the problem isn't resolved, you may be seeing a slightly different incarnation of the problem, so could you send over the source and target table definitions to us at support@red-gate.com (quoting F0074498 in the subject line) and we can get it looked at?

Thanks!
james.billings
 
Posts: 1144
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Still broken

Postby AdamY » Mon Jul 01, 2013 5:58 pm

Thanks for the help. I thought I had the latest version but didn't verify before posting this question.

I updated to 10.4.8.87 and tried again. No luck. The deploy script drops the index then creates the index, but does not add the ext. property back.

I will send the source, target, and deploy scripts to the support email as you requested.
Last edited by AdamY on Mon Jul 01, 2013 6:13 pm, edited 1 time in total.
AdamY
 
Posts: 41
Joined: Fri Oct 15, 2010 8:24 pm

Postby james.billings » Mon Jul 01, 2013 6:07 pm

Sorry to hear that's not working - will keep an eye out for the files, thanks.
james.billings
 
Posts: 1144
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.

Postby james.billings » Mon Jul 01, 2013 7:30 pm

Thanks for the files- I can confirm I see the same. I've reopened the bug we had logged for this (ref. SC-4710)

I can't promise an ETA on a fix unfortunately, but our dev team will take a look- hopefully it's nothing too complex!
james.billings
 
Posts: 1144
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:10 am
Location: My desk.


Return to SQL Compare 10

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests