when is this stupid 'hashbytes' bug fix????

A SQL Server Management Studio add-in to source control your database in Subversion or Team Foundation Server.

Moderators: Chris Auckland, David Atkinson, sherr, PhilScrace

when is this stupid 'hashbytes' bug fix????

Postby akeybupt2004 » Thu Dec 01, 2011 5:59 am

if the table contains a computed column which uses a 'hashbytes' function, sql source control will take that as a keyword, and therefore wrap with bracket, like [hashbytes], and cause error.
this is bug since version 1.1
akeybupt2004
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 01, 2011 5:56 am
Location: 美国

Postby eddie davis » Mon Dec 05, 2011 6:28 pm

Thank you for your post.

The Bug Report reference is SOC-2072. This problem has not yet been fixed, I will try and obtain an update for you as to when a fix will become available.

Many Thanks
Eddie
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
eddie davis
 
Posts: 943
Joined: Wed Jun 14, 2006 3:47 pm
Location: Red Gate Software

Postby eddie davis » Fri Dec 09, 2011 12:07 pm

Hi

Quick update for you. This issue regarding the "hashbyte" is now being investigated under bug report SOC-3412. The SQL Source Control Development Team are planning to fix this issue in V3.1 (not in the impeding v3.0 release).

Many Thanks
Eddie
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
eddie davis
 
Posts: 943
Joined: Wed Jun 14, 2006 3:47 pm
Location: Red Gate Software

Postby csmith » Tue Feb 07, 2012 12:35 pm

Hi

Just wanted to let you know that a fix for the hashbyte problem was shipped in the latest point release of SQL Source Control - v3.0.5.7.

To get this version, please run Check For Updates… from the Help menu in SQL Source Control.

Best regards,
Chris
Chris Smith
Project Manager
Deployment Manager
csmith
 
Posts: 118
Joined: Thu Jun 30, 2011 2:15 pm
Location: Cambridge


Return to SQL Source Control 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests