Hyperbac on a cluster

Silent compression for faster, smaller SQL Server backups

Moderators: eddie davis, Colin Millerchip, fionag

Hyperbac on a cluster

Postby prbaxter » Thu Jul 14, 2011 8:11 am

Can anyone tell me, if we have a cluster environment, I gather we need to install Hyperbac on both nodes. However, does this mean we need multiple licences for each node installation, or just one per server cluster since we only use one at a time?

?
prbaxter
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2011 8:07 am
Location: United Kingdom

Postby prbaxter » Sat Jul 16, 2011 10:22 am

I found the answer.

Right click on any Hyperbac compressed backup file and there is an option to use the Hyperbac WinExtractor.
prbaxter
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2011 8:07 am
Location: United Kingdom

Postby eddie davis » Mon Jul 18, 2011 10:12 am

Hi

Sorry for the delay in replying to you.

In a clustered environment, SQL HyperBac needs to installed on each node of the cluster. This means you will need have a license of SQL HyperBac for each node.

For further information regarding licensing and prices, please e-mail dba.info@red-gate.com.

Many Thanks
Eddie
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
eddie davis
 
Posts: 943
Joined: Wed Jun 14, 2006 3:47 pm
Location: Red Gate Software


Return to SQL HyperBac 5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests