Help Needed very Urgently

.NET obfuscator and automated error reporting

Moderators: Luke Jefferson, melvyn.harbour, dom.smith

Help Needed very Urgently

Postby yogesh.settty » Fri Feb 25, 2011 7:15 am

Our product is hosted on 3rd party framework.

My question is: Do we need smart assembly project for 3rd party framework also?

This is very urgent...
Any help would be appreciated.... :D :D :D
yogesh.settty
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:06 pm

Postby Alex.Davies » Fri Feb 25, 2011 10:29 am

I don't know what you mean by a 3rd party framework, but I can't think of any reason you would need to. SmartAssembly will produce a dll that's compatible with the old dll.
Alex
Developer,
Red Gate .NET Tools
Alex.Davies
 
Posts: 335
Joined: Tue Dec 02, 2008 12:23 pm
Location: Cambridge, uk

HELP NEEDED

Postby yogesh.settty » Fri Feb 25, 2011 11:28 am

our comany product has
1.htm
2.javascript
3.infragistics
4.asp
5. aspx
6. win forms
7. 3rd party framework(not MS dot net framework)

In order to establish the communication among above, we have 3rd party framework(not MS dot net framework)

If we wanna use SA, we need to convert all dll's into SA dll's.

My Clarification:
1.In the same manner do we required to convert 3rd party framework(not MS dot net framework) also

2. does SA support unmanneged code/dll also(like, c++,vc++,javascript,htm files/dll also)

Any help would be appreciated
yogesh.settty
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:06 pm

Postby Alex.Davies » Fri Feb 25, 2011 11:30 am

I still don't understand, SmartAssembly only works on .NET applications, and usually Mono. What framework are you talking about.

No, SmartAssembly doesn't support anything other than .NET.
Alex
Developer,
Red Gate .NET Tools
Alex.Davies
 
Posts: 335
Joined: Tue Dec 02, 2008 12:23 pm
Location: Cambridge, uk

Re:

Postby yogesh.settty » Tue Mar 01, 2011 12:47 pm

I am building the dlls using SA and not the exe/dll that launches the application. This is because the host for my application is a third party software and i dont want to touch it.
If this is the case, is there a way to report exceptions using SA only by building my dll/s where the app. error could occur?
yogesh.settty
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:06 pm

Postby Alex.Davies » Tue Mar 01, 2011 12:55 pm

Alex
Developer,
Red Gate .NET Tools
Alex.Davies
 
Posts: 335
Joined: Tue Dec 02, 2008 12:23 pm
Location: Cambridge, uk


Return to SmartAssembly 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron