Settings for Tabs not working when using Layout SQL

Provides intelligent code completion for SQL Server editors.

Moderators: David Atkinson, Anu Deshpande, Luke Jefferson

Settings for Tabs not working when using Layout SQL

Postby twight » Tue Jan 20, 2009 5:27 pm

Hi,

Is there any option in SQL Prompt Pro when using it with MS SQL Management Studio. to use Tab characters for Tabs and not spaces?

It seems that SQl Prompt Pro forces me to use spaces because the Layout SQL function uses them for indenting.
T Wight
twight
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:43 pm
Location: Milford, CT

Postby Ben Pinchen » Fri Jan 23, 2009 8:50 am

Unfortunately, currently there isn't a way to tell SQL Prompt to use tabs instead of spaces for laying out the code. However, if you do want to convert them after laying out the code you can try the following:

- Highlight the section of code
- In Management Studio go to 'Edit' > 'Advanced' > 'Tabify selected lines'

This should change the tabs from spaces to actual tabs. The developers are currently working on SQL Prompt 4 at the moment and as I understand it there will be an option to keep tabs in the formatting options. SQL Prompt beta will be released Q2 2009.
Ben Pinchen
 
Posts: 157
Joined: Thu Dec 28, 2006 1:21 pm
Location: Red Gate

Postby hobbsenigma » Sun Feb 06, 2011 4:54 am

As far as I can tell, SQL Prompt 5 still doesn't have this feature?
hobbsenigma
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 06, 2011 4:48 am


Return to SQL Prompt Previous Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron