Slight glitch in the UI

.NET obfuscator and automated error reporting

Moderators: Luke Jefferson, Alex.Davies, melvyn.harbour

Slight glitch in the UI

Postby Uniwares_AS » Wed Dec 29, 2010 4:45 pm

When I open a .saproj with a unresolved reference, cancel then the upcoming dialog to resolve the reference, the UI will stay on a screen stating
"Internal Error, cannot find dependency 'myProject.unresolved..." and offers a button to create a new project. Yet when I close the UI without any further changes, or try to create a new project, the UI asks me to save the initially opened .saproj file.
This is an inconsistency, the user didnt make a change, so what will be saved? And why should it be saved?
Uniwares_AS
 
Posts: 132
Joined: Thu Oct 11, 2007 3:29 pm

Postby Uniwares_AS » Wed Dec 29, 2010 4:51 pm

And also, the "Resolve Reference" dialog still has the default .net dialog icon. Just plain ugly.
Uniwares_AS
 
Posts: 132
Joined: Thu Oct 11, 2007 3:29 pm

Postby Brian Donahue » Thu Dec 30, 2010 6:50 pm

Hello,

Thanks, I'm looking into that. When I have unresolved references, all I seem to get is a red X on them, though. Although the project I did this to was only using merging and none of the other features.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby Uniwares_AS » Thu Dec 30, 2010 7:53 pm

I can repro it here by creating a project with a few references, saving it, closing SA, deleting a referenced assembly and opening the project file by double clicking it.
Uniwares_AS
 
Posts: 132
Joined: Thu Oct 11, 2007 3:29 pm

Postby Brian Donahue » Fri Dec 31, 2010 3:09 pm

Hi,

Is the project problem happening in version 5.5? It seems to work for me no matter if I load it from the UI or double-click the saproj on the desktop.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby Uniwares_AS » Fri Dec 31, 2010 4:42 pm

SA 5.5 latest version
Uniwares_AS
 
Posts: 132
Joined: Thu Oct 11, 2007 3:29 pm

Postby Uniwares_AS » Fri Dec 31, 2010 5:03 pm

Just curious: what happens when you have a missing reference? I get the "Resolve Reference" dialog.
Uniwares_AS
 
Posts: 132
Joined: Thu Oct 11, 2007 3:29 pm


Return to SmartAssembly 5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests