SQLDoc doesn’t get any info but TOAD does?

Documents SQL Server 2005 and 2008 databases.

Moderators: JonathanWatts, David Atkinson, Michelle Taylor

SQLDoc doesn’t get any info but TOAD does?

Postby bbutler99a » Mon Mar 08, 2010 2:59 pm

SQLDoc doesn’t get any info for just one DB on our server. It does fine for all the other DBs on the server. Our Admin checked and all the DBs have the same permissions. The admin WAS able to see the tables having the issue on the same client. We are using windows authentication. I did install TOAD and was able to see the tables in this DB using TOAD on the same client. Any help is appreciated. Cheers,
BB
bbutler99a
 
Posts: 6
Joined: Mon Mar 08, 2010 2:53 pm

Postby Anu Deshpande » Tue Mar 09, 2010 3:23 pm

Many thanks for your post.

I guess my colleague Chris (call reference : F0032222) is handling this call when you emailed us at support@red-gate.com.

Kindly let me know if I am wrong and if this is with regards to different issue.
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Anu Deshpande
 
Posts: 692
Joined: Mon Apr 20, 2009 3:53 pm
Location: Cambridge

Thanks for checking. He's handling it.

Postby bbutler99a » Tue Mar 09, 2010 8:29 pm

Just fyi... the admin made me a DBO of that table and it works now.
bbutler99a
 
Posts: 6
Joined: Mon Mar 08, 2010 2:53 pm

Postby Anu Deshpande » Wed Mar 10, 2010 9:32 am

Many thanks for letting us know.
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Anu Deshpande
 
Posts: 692
Joined: Mon Apr 20, 2009 3:53 pm
Location: Cambridge


Return to SQL Doc 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest