need to change project configuration

The simplest way to populate your database with test data.

Moderators: David Atkinson, Anu Deshpande, Lionel

need to change project configuration

Postby Michele421 » Fri Jan 23, 2009 5:10 pm

I accidentally set up my project configuration to point to the wrong database. How can I change it? The tables are exactly the same in both databases.

Alternatively, how can I import data generation setups from one project to another?
Michele421
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 23, 2009 5:02 pm

Postby Linda Hawksworth » Mon Jan 26, 2009 11:15 am

You can edit your project options by clicking on Edit Project in the toolbar and changing the database. Save the project to keep the new settings.
Linda Hawksworth
 
Posts: 192
Joined: Mon Jun 25, 2007 11:32 am


Return to SQL Data Generator 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests