ANTS Load Not Registering in IIS Logs

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

ANTS Load Not Registering in IIS Logs

Postby njenney » Fri Mar 28, 2008 11:32 am

OK, I have been messing around with this for a while and I cannot get it it work. I am running the latest version of ANTs Load on one server and capturing counters on another remote server. I am running a secure web-based app which has a .NET 2.0 framework, heavy AJAX front end and SQL Server 2005. I record a script and then run the load test and everything appears to be just fine and dandy. However, when I look in the IIS logs I do not see any activity. We also have a little cache manager utility which shows registered users and their cache in memory allotment and I do not see anything registering there either. Additionally, no database updates are being made. When I first record the script I see activity in the IIS logs, cache manager and DB so I know it is working when I manually test.

Any suggestions on next steps to troubleshoot this issue?

Thanks.

njenney
njenney
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2008 10:51 am

Postby Brian Donahue » Fri Mar 28, 2008 11:52 am

Hi,

The root of the problem is more than likely that ANTS Load never, ever supported Ajax. The script recorder only understood x-www-urlencoded post data and not raw XML.

I have got an internal, private update I can send to version 1.75 that may or may not work, depending on your implementation of AJAX. Basically, it records the post data in raw bytes if it cannot determine the post data encoding type, which works well for generic AJAX, but makes it slightly difficult to make changes to the test script, for instance, to replace any data with State Information.

If you would like the patch, please send me an email. Note that you need ANTS Load 1.75, so you may need to update the software first.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby njenney » Fri Mar 28, 2008 12:40 pm

Thanks Brian. I sent you a note with my address. I will give it a shot and post my results.
njenney
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2008 10:51 am

Postby njenney » Wed May 28, 2008 6:21 pm

Brian, I never received the patch. Can you resend? Thanks.
njenney
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2008 10:51 am

Postby Brian Donahue » Thu May 29, 2008 9:08 am

Hi,

I've uploaded it to the FTP site:

ftp://support.red-gate.com/Patches/ANTS ... 5Fixes.zip
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby njenney » Thu May 29, 2008 3:55 pm

Thanks. I will give it a try and let you know how it goes.
njenney
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2008 10:51 am

Postby njenney » Tue Jun 03, 2008 4:38 pm

I moved the old DLLs off to a backup folder and then copied the new files to C:\\Program Files\\ANTS Load. When I launch the program I receive a 'couldn't execute assembly' error. When I click OK the system crashes.

ANTS Load 1.70.0 BUILD 10

Thanks.
njenney
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2008 10:51 am

Postby Brian Donahue » Wed Jun 04, 2008 11:16 am

Hi,

You need to have ANTS Load 1.75 as a prerequisite to this update: ftp://ftp.red-gate.com/OLD/Misc/ANTSLoad.exe
Sorry for any misunderstanding.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest