Toolkit suddenly not working

Forum for users of SQL Toolkit 3,4,and 5

Toolkit suddenly not working

Postby jay5 » Thu Feb 21, 2008 1:44 am

Majority of use is with SQL Compare and SQL Doc. Everything was working fine one day... come in the next day and everything not working (no changes made, no updates, nothing).

SQL Doc sees dbs when connected to server, but when I click to expand there is nothing shown.

SQL Compare errors out upon live db compare with following error:
A transport-level error has occured when receiving results from the server. (provider: TCP-provider, error: 0 - an existing error was forcibly closed by remote host).
jay5
 
Posts: 5
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:43 pm

Postby jay5 » Thu Feb 21, 2008 8:14 pm

added: Server(s) ping fine... Also, all dbs and data is visible/editable via SQL Server Management Studio.
jay5
 
Posts: 5
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:43 pm

Postby jay5 » Thu Feb 21, 2008 9:04 pm

found the problem... a sysadmin accidentally turned on a firewall...
jay5
 
Posts: 5
Joined: Thu Jan 31, 2008 9:43 pm

Postby richardjm » Fri Feb 22, 2008 10:42 am

Glad you got it sorted out :) - meant to respond yesterday but .NET remoting was frying my brain at the time.
Richard Mitchell
Project Manager
Red Gate Software Ltd
richardjm
 
Posts: 395
Joined: Fri May 20, 2005 9:44 am
Location: Red Gate Software Ltd

Postby Brian Donahue » Fri Feb 22, 2008 11:46 am

Richard--

Maybe it's time to consider Windows Communication Foundation. :-)
Brian Donahue
 
Posts: 6669
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby richardjm » Fri Feb 22, 2008 11:57 am

Yeah well I doubt if I'm going to get away with .NET 3 - I wouldn't like to install it that's for sure.
Richard Mitchell
Project Manager
Red Gate Software Ltd
richardjm
 
Posts: 395
Joined: Fri May 20, 2005 9:44 am
Location: Red Gate Software Ltd


Return to SQL Toolkit Previous Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest