Can not add a web reference to a new project

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Postby QAPCI » Fri Jun 01, 2007 3:24 pm

Yes all machines are on version 1.6 and have .NET 1.1 installed
QAPCI
 
Posts: 11
Joined: Mon Jan 08, 2007 9:27 pm

Postby Brian Donahue » Sat Jun 02, 2007 10:28 am

Thanks. That's interesting.

Can you try to get the WSDL in your web browser? Normally if you enter http://yourserver/yourwebservice.asmx?WSDL into the web browser's address bar, you'll get an XML document describing the webservice. Is the targetnamespace attribute in the schema tag the same URL that you used in the WSDL.exe command's namespace argument?
Brian Donahue
 
Posts: 6668
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby QAPCI » Mon Jun 04, 2007 4:02 pm

When I do as you ask the targetNamespace="http://www.pciwiz.com/pciserver" which does not match the one I was entering in the WSDL.exe command's namespace arguement. However, I checked with a developer on our end and thats simply a made up name. It is not legit. Does not really exist.

I was entering following which is legit and does work when browsing in web browser;
"C:\\Program Files\\ANTS Load\\wsdl.exe" /language:VB /namespace:"10.2.6.14"/protoco1:SOAP/out:Service1.vb "http://10.2.6.14/PCiServerWebService/PCiServerWebService.asmx?wsdl"

Confused on our end why this works on 2 machines but not on others with ANTS not really providing reason as to why.

Any other suggestions would be appreciated?
Thanks for your help!
QAPCI
 
Posts: 11
Joined: Mon Jan 08, 2007 9:27 pm

Previous

Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests