Index links missing

Documents SQL Server 2000, 2005 and 2008 databases.


Moderators: David Atkinson, david connell, Charles Brown

Index links missing

Postby sshanny » Mon Jan 22, 2007 6:24 pm

I just upgraded to 1.1 and the index links are pointing to nothing. They worked in the original release.

Also it is possible to have HTML that works in OS X Safari and Firefox in addition to IE? Most of our developers are using Macs and don't have access to IE.

In Firefox the URL's are messed up. An example would be:

IE:
http://localhost/warehouse/Tables/dbo.d_date.html

In Firefox:
http://localhost/warehouse/dbo.d_date_hmtl

Not sure why it is not generated correctly in the FF browser.

Thanks

--sean
sshanny
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 28, 2006 7:27 pm

Postby david connell » Tue Jan 23, 2007 5:56 pm

Hi Sean,
Can you explain further what you mean by the index links are pointing to nothing?
Are you using Framed or not Framed? Are you meaning the tree links?

Also it is possible to have HTML that works in OS X Safari and Firefox in addition to IE? Most of our developers are using Macs and don't have access to IE.
Are you refuring to the relative file paths having backslashes rather than forward slashes?


Can you explain further please about what you mean?

What type of Webserver are you putting the HTML on?

Thanks
David
david connell
 
Posts: 167
Joined: Mon Nov 21, 2005 10:12 am

Postby sshanny » Tue Jan 23, 2007 6:11 pm

We are publishing to IIS on windows 2003 server. Straight file directory mount.

Looking at a tables page there is the columns table where there are links to indicate that the column participates in an index. There is an anchor link on that image. The corresponding index section does not exist on the page. It did in the prior version.

There is no index quicklink anymore either. Did all this go away or is there a problem. The prior version use to have a separate section on the page that displayed each index definition.

For the second question when the same URL is access via the FireFox browser the link to access a table definition page is formed as foillows:

http://localhost/warehouse/Tables%5CTables.html

Please note that the link above has a backslash between /Tables and before Tables.html

The link correctly renders in safari

If you click on one of the index icons in a column definition the link goes to the following URL:

http://localhost/warehouse/Tables/dbo.d ... ml#indexes

but there is no #indexes section on the page.

Hope this helps.

--sean
sshanny
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 28, 2006 7:27 pm

Postby david connell » Tue Jan 23, 2007 7:15 pm

Hi Sean,
It sounds like indexes have disabled themselves off your page? Is that correct?
could you send me your project file please?
(david.connell at red-gate.com)
Regards
David
david connell
 
Posts: 167
Joined: Mon Nov 21, 2005 10:12 am

Indexes and SQL Script are back after full regeneration

Postby sshanny » Wed Jan 24, 2007 12:40 am

Seems that the act of creating a new project has fixed by missing index and sql script sections.

Still having an issue with the Firefox browser but David is looking into that.

--sean
sshanny
 
Posts: 8
Joined: Thu Dec 28, 2006 7:27 pm

Postby david connell » Wed Jan 24, 2007 9:48 am

Hi Sean,
Thanks for the project file. Glad that re-creating the project file solved your problem. I am investigating about the slashes.
Regards
David
david connell
 
Posts: 167
Joined: Mon Nov 21, 2005 10:12 am

Postby ehumphrey » Fri Jan 26, 2007 11:29 pm

Same problem here.
ehumphrey
 
Posts: 5
Joined: Fri Jan 26, 2007 10:34 pm


Return to SQL Doc 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests