Aardvark 2.0 - 2003 Install Issue

Forum for users of Aardvark bug tracking system

Moderator: Brian Donahue

Re: Aardvark 2.0 - 2003 Install Issue

Postby Brian Donahue » Mon Mar 29, 2004 4:49 pm

Hi Rob,

That's a useful piece of information, thanks! I don't recall having to
do this, so I guess that my copy of Windows Server 2003 didn't enforce
access checks out of the box.

Brian Donahue
Red Gate Software Ltd

"Rob" <rwilson@edupoint.com> wrote in message
news:2N8xzjUFEHA.1208@server53...
> OK, I think I figured it out. Here is the MSDN article that explains what
> to do:
> http://support.microsoft.com/default.as ... -us;820440
>
> Gotta clear the "Enforce Access Checks for Application" check box in DCOM
> config for Aardvark...wow...that was a long road to hoe for such a simple
> fix...I am starting to really hate 2003 security...
>
>
> "Rob" <rwilson@edupoint.com> wrote in message
> news:1wc$U#TFEHA.1504@server53...
> > OK, I think I have narrowed it down. It sounds like an issue referred
to
> > earlier in the post about not being able to access COM+ apps (if I pull
> the
> > global.asa I at least get asp pages to execute [my test page]). So I
> guess
> > I don't understand windows 2003 security. I also get permission errors
> when
> > lauching other exe's in the Aardvark folder (AardvarkAddCompany.exe and
> > AardvarkImport.exe). Any help or ideas would be appriciated.
> >
> > Thx!
> >
> > Rob
> >
> > "Rob" <rwilson@edupoint.com> wrote in message
> > news:Ul1Y85GFEHA.1204@server53...
> > > Hi,
> > >
> > > I am in the process of moving Aardvark (atcually reinstalling) v2.0
from
> > an
> > > old W2k box to our new 2003 box (both SQL and Aardvark on the same
> > machine).
> > >
> > > I have installed Aardvark and followed the instructions exactly as
> listed
> > > but I cannot access the Aardvark on my new box. What is happening I
> > imagine
> > > is not an Aardvark issue but rather a win 2003 config issue. I was
> > getting
> > > 404 errors trying to access the local Win2k3\Aardvark web app. I
> realized
> > > that 2003 locks down ASP so I enabled that and now get a 500 error
(the
> > > nebulous Internal Server Error)....Any ideas on what else I might have
> > setup
> > > wrong? BTW, I created a couple of test pages (.asp and .aspx) that
> > contian
> > > pure HTML and the .aspx page works fine but the test.asp page gives me
> the
> > > 500 error...
> > >
> > > Thx,
> > >
> > > Rob
> > > Edupoint
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Brian Donahue
 
Posts: 6668
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Return to Aardvark

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests