Issues With recording (SSL and popups)

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Issues With recording (SSL and popups)

Postby jb007 » Fri Oct 06, 2006 3:02 pm

We are having recording issues with SSL and popups (windows opened using window.open). No get or posts of aspx pages are recorded. If we try to record in the same environment using http (no ssl), the gets and posts are getting recorded correctly.

Any advice?

TIA
jb007
 
Posts: 7
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:23 pm

Postby Brian Donahue » Fri Oct 06, 2006 4:41 pm

Hello,

HTTP and HTTPS tests are handled differently in ANTS load with respect to the method of transport used to get the page, but this type of difference shouldn't happen. Versions 1.6 and below did have some problems that have been fixed.

Sorry, but I do not have any suggestions. We'll need to look into this for the future.
Brian Donahue
 
Posts: 6669
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am

Postby jb007 » Mon Oct 09, 2006 4:45 pm

Brian,
Thanks for your reply..We are using version 1.75 build 4. This bug in ANts load is preventing us from using it to record scripts for load testing. Do you expect a fix for this issue any time soon?

TIA
jb007
 
Posts: 7
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:23 pm

Postby Brian Donahue » Tue Oct 10, 2006 11:55 am

Hello,

Seeing as I don't know what the problem could be, I can't make any promises as to time.
Brian Donahue
 
Posts: 6669
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests