Urgent- Inserting the record in appln db through AntsLoader

Forum for users of ANTS web server load testing tool

Moderator: Brian Donahue

Urgent- Inserting the record in appln db through AntsLoader

Postby Pallavi » Fri Sep 01, 2006 10:56 am

Hi,

I am learing Ants loader and I just want to is there any option where I can use Ants Load tool for regression testing i.e. adding records in the application database through Ants loader.

Example senario:

Test URL : http://www.red-gate.com
Senario: I want to test the registration form in the application. I will record script for single user and by changing the values in the script, can i insert muliple records in the database of http://www.red-gate.com site.

Please clarify me on this on priority.

Thanks,
Pallavi.
Pallavi
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 01, 2006 10:49 am

Postby Brian Donahue » Mon Sep 11, 2006 6:46 pm

Hi Pallavi,

Yes, you can use ANTS Load for this. If you need to run the same test scenario with many different users, you can use the state information feature (see the help) to create a database of users for the test. Of course, state information keeps the same data and keeps using it over and over again as the Run() method of the script loops. If you want to use different data in each iteration of the script, then you'd need to come up with another way of dynamically replacing the data using variables.
Brian Donahue
 
Posts: 6670
Joined: Mon Aug 23, 2004 10:48 am


Return to ANTS Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests